Onze werkwijze

home / waarom EK&P / onze werkwijze

Call me now!
E-mail
Print

Van Voordenpark 24
5301 KP ZALTBOMMEL
Tel: 0418-680270
Fax: 0418-680267
www.provocatief-coachen.nl
Een baan een baas
 
 
 
Onze werkwijze

Onze trainingen hebben als uiteindelijke doel succesvolle medewerkers op te leiden, die het vak Leiding Ontvangen verstaan en daardoor hun eigen Performance weten te managen.

EK&P daagt deelnemers uit in hun denken en doen. Wij hanteren daarbij een zeer directe stijl van trainen. Uitgangspunt van onze trainingen is provocatie. Daarbij wisselen spanning, metaforen en humor zich in een snel tempo af. De ervaring leert dat mensen ander en gewenst gedrag gaan vertonen doordat ze oude opvattingen en gewoonten hebben vervangen door een nieuwe grondhouding. EK&P realiseert dit in zijn trainingen.

De grondhouding van mensen is gebaseerd op opvattingen, gewoonten en persoonlijke overtuigingen. Het bepaalt hoe mensen de wereld zien, hoe zij dingen opvatten, begrijpen en interpreteren. Dit vormt de referentiekaders van mensen, hun persoonlijke perceptie.

EK&P brengt opvattingen en overtuigingen die professioneel leidingontvang gedrag in de weg staan, aan het wankelen. Krachtige, nieuwe percepties komen daarvoor in de plaats. Onze deelnemers worden gestimuleerd elke situatie steeds opnieuw onder ogen te zien, doelen te stellen en nieuwe stappen te zetten, te evalueren en eventueel nieuwe doelen te stellen en nieuwe stappen te nemen: daarin zit dit uitdaging.

De manier waarop wij dingen zien bepaalt hoe wij denken (attitude) en hoe we ons gedragen:

Wil je mensen in beweging krijgen, dan moet je het bij de wortel aanpakken. Onze trainingen richten zich daarom op verandering van het fundament van het gedrag (=perceptie/referentiekader) en niet op de gevolgen van dit fundament (=attitude/gedrag).


Leiding Ontvangen
Welke verwachtingen heeft u van de organisatie of instelling waar u werkt? En wa...

lees verder